Nieuws

CONTACT HONDENCOACH LEIDY

Er zijn tegenwoordig veel hondentrainers en coaches die zich aanbieden. Maar wie is nou voor jou geschikt? Mijn antwoord: Die persoon waar je het beste gevoel bij krijgt en die openheid van zaken geeft.

De kans is groot dat je reeds op mijn website hebt gekeken. Wellicht heb je al hulp ontvangen, maar is het probleem niet opgelost en ben je na zoveel hulp sceptisch geworden. Dat kan ik helemaal begrijpen, want de keuze is soms te groot en als je negatieve ervaringen hebt gehad, word je voorzichtig.

Ik heb een assistent die mijn mail doet, maar het is ons ook wel duidelijk geworden dat er eigenaren zijn die specifieke vragen hebben en liever rechtstreeks contact met mij willen hebben. Een mailcontact is soms een wat complex communicatiemiddel om een goed antwoord te kunnen geven.

Om de drempel te verlagen lever ik een nieuwe dienst en is het vanaf vandaag mogelijk om een telefonisch consult in te plannen. Deze worden standaard op dinsdagavond en op donderdagavond gehouden. In een gesprek van 20 minuten krijg je persoonlijk contact met mij en hoor ik je verhaal aan, geef ik je feedback en een direct inzetbare tool passend voor de situatie. De gesprekken zijn niet super lang, omdat we natuurlijk to the point willen komen. Soms is een advies al voldoende en via de telefoon kan er veel sneller worden ingespeeld op problemen en een beter beeld worden geschept. Ook laat ik je weten wat ik eventueel verder voor je kan betekenen.

Geef een reactie