Nieuws

SNAPCHAT EN HONDEN

|
Naast het zijn van een hondencoach en lifestylecoach, doe ik zo nu en dan ook weleens TV reclame opdrachten en fotoshoot opdrachten. Ik heb al best wel een CV-lijst voor commerciële opdrachten. Ik kies bewust voor de commerciële opdrachten, omdat ik dan mezelf kan zijn. Ze boeken mij met name wegens mijn grote bos krullen en glimlach. Zo heb ik o.a. 2x op de cover van de Kruidvat gestaan, in een grote info folder van OXXIO, rolletje in een V&D, Staatsloterij (met een andere hond) Kwantum, Telfort reclame gehad. Vroeger deed ik dit echt wekelijks, maar ik word er niet zo gelukkig van als wanneer ik mensen coach met of zonder hond. Ik sta bij een aantal castingsbureaus ingeschreven, bureaus waarvan ik weet dat er veel leuke opdrachten komen. Rayo en Vida staan ook in het bestand en deze keer werd er gevraagd of ik één van hen wilde meenemen. Ik werd echt als duo geboekt voor de bekende filter app Snapchat. Ik koos voor Rayo en we hadden een hele leuke draaidag. Hierbij dus het resultaat. Ga ik de app nu toch wel downloaden? Nee, maar het resultaat is leuk vastgelegd!

Geef een reactie