Berichten, Nieuws

Coaching aan huis

Life coach leidy

Vandaag had ik een geweldige ervaring bij Life coach Leidy voor een sessie bij haar thuis.

Op een regenachtige zondag keek ik het naar het TV programma “De Wandeling”. Ik werd zo geïnspireerd door Leidy, dat ik besloot om een afspraak te maken.

Eigenlijk ben ik heel succesvol, ik heb alles wat mijn hartje begeerd. Mijn hele leven heb ik hard gestudeerd en promoties gemaakt. Ondertussen heb ik een hele verantwoordelijke baan als coördinator bij een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken met een goed salaris en zekerheid. Wat is het probleem zou je denken.

Nou, dat is eigenlijk dat ik niet precies doe wat ik het liefst zou willen doen. Hoewel ik mijn werk met veel plezier doe, voel ik toch een bepaalde leegte. Mijn passie gaat eigenlijk uit naar het helpen van mensen en honden. Ik ben opgegroeid met honden, in Chili waar ik vandaan kom hadden we eerst Laika. Daarna volgden nog veel meer, mijn laatste 2 honden waren Engelse Bulldogs (Beb en Bink), die zijn vorig jaar overleden, maar ze hebben mijn leven erg veranderd. Nu wacht ik op een pup, een Schapendoes, heerlijk zoveel (levens) energie, ik kan niet wachten. Honden geven zoveel liefde en helpen je door moeilijke tijden.

Leidy heeft mij in 1,5 uur laten zien dat ik ertoe doe en dat ik voor mijn droom moet gaan en niet aan mijzelf hoef te twijfelen. Ik heb genoeg kennis in mijn rugzakje. Na de coachsessie heb ik besloten om mijn leven radicaal om te gooien. Te beginnen met mijn gouden kooi, die ga ik slopen. Heel mijn leven heb ik een berg geklommen, nu sta ik aan de top van een berg, maar wel de verkeerde berg. Nu ga ik de berg beklimmen die echt bij mij past. Leidy heeft mij geleerd om oprecht naar mijn gevoel te luisteren, naar mijn intuitie die altijd al goed was, maar ik telkens negeerde.

Vanaf nu ga ik mijn droom leven, ik ga mensen helpen met levensvragen, motiveren, inspireren. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen het moeilijk hebben en niet weten hoe ze eruit moeten komen. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik zo goed terecht gekomen ben. Na een hele moeilijke start ben ik de sloppenwijken van Santiago de Chile ontvlucht. Heel veel mensen hebben mij geholpen, nu wil ik graag iets terug doen. Daarnaast wil ik natuurlijk honden met gedragsproblemen helpen. Ik zie zoveel dierenleed, daar wil ik mij de rest van mijn leven voor inzetten.

Bij het weggaan kreeg ik van “Vida” allemaal kusjes, het was net of ze wou zeggen “Het komt allemaal goed, maakt je geen zorgen”.

Groet en nog bedankt!

Vladimir

Life coach leidy, coaching aan huis, leidy zijlstra, life coach leidy - humans and dogs, hond, coach, de wandeling, passie

Geef een reactie