Berichten, Nieuws

200kg liefde aan de riem

Life coach leidy

Ik hoef jullie niet uit te leggen hoe groot mijn liefde voor dieren is en in het bijzonder voor honden. Duitse doggen behoren tot één van mijn favoriete hondenrassen.

Wat zag ik uit naar het consult met 3 Duitse doggen, waarvan Woodstock de zwarte kanjer van 75kg (één en al spier) de geen was die een disconnectie had met zijn eigenaren.

Uitvallen, onwijs trekken en alsmaar nerveus en opgewonden. Met 3 honden lopen deden de eigenaren liever niet meer, maar vandaag zijn ze geheel uit hun comfortzone gegaan en zullen de beelden weer laten zien wat leiderschap met honden doet en hebben ze de Leidy methode geleerd.

Van een halve slipketting en nog meer negatieve onmacht handelingen die ze hebben aangeleerd, naar complete rust! Ze hebben nu allemaal een mooi setje van de LCL (Life coach Leidy) halsband en riemen.

Het was fantastisch en ben blij dat ze nu eindelijk weer op het goede spoor zijn gezet vanuit respect, rust en liefde.

Life coach leidy, humans and dogs, ontspannen wandelen met je hond, coaching, leidy zijlstra, leidy, positief, negatief, dieren, disbalans, balans sessie, consult, ervaring, duitse dog, hond agressie

Geef een reactie