Berichten, Nieuws

Zwanger en honden

Leidy zijlstra
Een deel van de mails die binnenkomen, bestaan uit mailtjes van opkomende moeders, die een disbalans ervaren aan de riem. Echter, zitten er ook opkomende moeders tussen, die dan liever wachten met een consult tot na de zwangerschap. Sylvia gelukkig niet, ze is nu 26 weken zwanger en zag steeds meer op om te wandelen met haar roedel.

Saar en Pluto, twee gevoelige hondjes uit Aruba. Beide heel erg angstig en al getekend. Echter, weerhield het Sylvia er niet van ze een mooi leven te geven. Met haar man hebben ze al heel veel bereikt, maar bleef het aan de riem een intens gebeuren. Ze vielen heel fel uit en ook al was de hond uit het zicht, het ging dan gewoon door.

Na slipkettingen (waar ze al snel mee gestopt), privé lessen, cursussen waren ze de wanhoop nabij. Teveel adviezen gehad dat ze de honden moesten domineren en dat wilden ze niet.

Vandaag heb ik Sylvia gecoacht en eigenlijk is zij een geboren leider, maar die door de negatieve ervaringen het even niet meer wist. Van uitvallende en trekkende honden, liep ze al snel tussen vele bekende en onbekende honden in rust.

Ze ziet ernaar uit om met haar gezin met de buggy ontspannen wandelingen te maken.

Consultvideo volgt.

Geef een reactie