Berichten, Nieuws

Theatershow ‘Eenmaal een hond’

Live show

Leidy Zijlstra (Life coach) brengt in haar show op een open en intieme wijze de door haar verworven inzichten over de verhouding tussen hond en eigenaar.

Leidy heeft bewezen dat zij als geen ander hondeneigenaren weer in balans kan brengen met hun hond. Van welk ras de hond is maakt Leidy niets uit, want zij coacht de eigenaar achter de hond.

Na Leidy’s TV-optredens bij o.a. PAUW, RTL LATE NIGHT en De Wandeling, wil zij dierenliefhebbers op een bijzondere manier een kijkje geven in haar werkwijze. Waarom valt de ene hond uit en laat de andere mensen niet in huis toe? Hoe te voorkomen? Waar begin je? Hoe krijg je vertrouwen…? Leidy zal in haar show dit allemaal uitleggen en laat ‘live’ op het podium zien hoe te handelen.

Leidy, zal u meenemen op ontdekkingstocht, de rode draad in het geheel blootleggen, waarin dieren en klassieke (film-)muziek centraal staan. Tijdens een gezellige en vooral leerzame theatershow zal Leidy laten zien hoe men zich van binnenuit kan verbinden met de hond. Het kiezen van een hond is eenvoudig, maar wanneer eenmaal de hond er is begint het echte werk.

De aftrap van haar show is op maandag 25 november 2019. Het zal een enerverende en bijzondere show worden, dus bestel snel je kaarten!

Live show, eenmaal een hond, theater, figi, life coach leidy, leidy zijlstra, honden, tickets, hotel figi

Live show, eenmaal een hond, theater, figi, life coach leidy, leidy zijlstra, honden, tickets, hotel figi

Geef een reactie