Berichten, Nieuws

Skate met mijn roedel

Life coach leidy

Gezien ik per nacht maar zo’n 5 a 6 uur slaap, kan ik altijd heel veel uit mijn dag halen. Ik hoorde de volgetjes al fluiten en wist direct wat ik wilde gaan doen met mijn trots. Ik kan je vertellen, het was weer genieten met ze en we hebben weer met veel plezier 7km samen geskate in alle rust.

Normaliter gebruik ik mijn mobiel niet als ik met ze op pad ben en mezelf dus ook altijd train. Ik wil de focus dan geheel op mezelf en mijn roedel hebben. Echter, vond ik het voor een keer leuk om dit met jullie te delen. Het is namelijk weer heel wat anders dan (ontspannen) wandelen, fietsen en hardlopen wat we ook doen. Ook hier laat ik zien dat fysieke kracht echt overbodig is. It’s all mindset, trust and bodylanguage.

Rayo en Vida hebben inmiddels hun eten op en zijn lekker aan het slapen. Als ze weer wakker zijn gaan we relaxed wandelen.

Geef een reactie