Berichten, Nieuws

MIJN EERSTE BOEK

Life coach Leidy
Eind maart / begin april is het zover en zal mijn allereerste boek gaan verschijnen! Ik heb de afgelopen weken heel wat uren aan het schrijven daarvan besteed en nu het concrete vormen gaat aannemen wil ik het van de daken schreeuwen…

Ik heb een missie. Ik breng zoveel mogelijk hondeneigenaren weer in verbinding met zichzelf en hun hond. Zij dienen zelfbewust te worden, waardoor een dominante opstelling en het gebruik van externe hulpmiddelen overbodig zal worden.

Wat onderscheidt mijn boek van andere hondenboeken die op de markt zijn? In dit boek staat 100% de eigenaar centraal en juist niet de hond. De eigenaar wordt aan het werk gezet.

De verworven kennis die ik deel komt voort uit het leven zelf, kennis die ik in mijn leven en als mijn jaren als coach heb opgedaan. Het is een boek dat je heel veel nieuwe inzichten gaat geven, je confronteert en gaat leren dat alles valt en staat met je eigen houding en je doen en laten.

Blijf mij volgen, zodat je niets mist betreffende de verdere ontwikkelingen.

Geef een reactie