Berichten, Nieuws

Meer dan 12K volgers

12k

Facebook is het platform voor iedere ondernemer om je expertise een podium te geven. In een jaartje heb ik nu maar liefst meer dan 12.000 volgers. Gek idee dat er zoveel mensen (los van het bereik van ieder bericht) weten van mijn bestaan, maar met name van mijn bedrijf.

Ik vind het tof te zien dat er zoveel geïnteresseerde en nieuwsgierige mensen zijn die mij volgen. Ook al ga ik weinig interactie aan, ik waardeer jullie positiviteit, liefde en support echt enorm!

Ook dit jaar zal ik al mijn reilen en zeilen omtrent Life coach Leidy – Humans and dogs en mijn eigen honden delen. Ik heb veel plannen en doelen voor dit jaar en neem jullie daar graag in mee.

Voor een ieder die mij sinds kort volgt een warm welkom.

Liefs,

Leidy

Geef een reactie