Berichten, Nieuws

Leidy Zijlstra haar ervaring

Life coach Leidy

Lieve kanjers,

Soms zijn er consulten die ik graag wil delen omdat ze indruk op mij hebben gemaakt. Dat hebben jullie 2 op mij.

Ik kwam op jullie terrein en het eerste wat ik dacht: ”OMG, geweldig! Wat een prachtige reusachtige mooie kanjers. Tof dat ik met één van jullie mag samenwerken.”

Vandaag kwam ik namelijk voor jou Durhan (de linker op de foto). Je bent 3 jaar en bent maar liefst zo’n 85kg en hebt een blij ei gehalte van hier tot tokio. Je drong je altijd heel erg op als er mensen binnenkwamen. Stel je voor dat ze jou niet zien he! Je blafte veel als je eigenares wat van jou wilde. Ik merkte op dat hoe meer zij zei, hoe langer jij bleef blaffen. Ik stuurde jouw eigenares en na consequent gehandeld te hebben werd je rustig en konden we spreken.

Naar aanleiding van de mailuitwisseling die ik had gelezen, kon ik erop uitmaken dat ze heel erg zenuwachtig was. Ze vertelde mij over jullie. Los van de riem ben jij een ontzettend sociale fijne hond. Jouw eigenares vertrouwt jou los compleet. Helaas is dat niet zo als je aan de riem met haar wandelt. Je bent mega sterk. Toen ik zag hoe je fixeerde en met veel kracht haar bijna omver trok en uitviel, dacht ik alleen maar; ”Wat ben ik blij dat ik fysiek niet met jou de strijd hoef aan te gaan, maar enkel jou mentaal moet bereiken.” Je eigenares hield jou bijna niet meer, dus ik greep in.

Al haar emoties kwamen los en dat kon ik alleen maar toejuichen. Wie huilt maakt ruimte vrij voor vreugde. Het was haar ontlading, ze wil het zo ontzettend graag goed met jou doen Durhan. Zodat jij niet meer het gevoel krijgt haar te moeten verdedigen.

Toen was het mijn beurt, in alle rust wandelde we naar de plek waar alle honden waren. Je bent tientallen kg’s zwaarder dan dat ik ben, maar dat maakte mij helemaal niks uit. We wandelde alle honden voorbij. Je probeerde een enkele keer om jouw grootste ”vijand” een Franse Bulldog te imponeren. Maar je zag dat je die ruimte niet kreeg en voelde dat ik niet bang was. Nadat ik het met jou had laten zien vertelde ik alle mensen die aanwezig waren wat er nou gebeurde. Ze waren onder de indruk en hielpen fanatiek mee.

Jouw eigenares benoemde al; ”Ik sta compleet open voor jouw Leidy methode. Ik heb positieve reacties gehad of meer mensen al door jou zijn gecoacht. Ik heb je daarom benaderd. Je kan mij nog zoveel vertellen, ik moest het echt eerst zien. Dat heb ik gedaan, dus het kan! Dat geeft mij vertrouwen.”

Met de juiste mindset en persoonlijke begeleiding transformeerde jullie van een fysieke eenheid aan de riem, naar een mentale eenheid. Wat was het ongelooflijk gaaf om te zien hoe jullie alle honden en de grootste trigger passeerde. De mensen gaven nog net geen applaus, maar iedereen moedigde jou en Hannie met de juist energie en hulp aan.

Mijn vraag aan het eind aan jullie lieve eigenares; “Heb je er vertrouwen in? Kan je hiermee vooruit?” Haar antwoord volmondig; ”Ik ga dit kunnen. Ik heb het gezien, ervaren en weet nu wat ik moet doen. Ik kan dit.” Ik zag een hele andere vrouw voor mij als toen ik binnenkwam. Dat deed mij erg goed.

Met 3 zoenen en een knuffel sloot ik het consult met jullie eigenares af. Ik ben trots op jullie.

Geniet van jullie zelfbewuste lieve leider. Het was mij een waargenoegen lieverds, ik heb genoten van jullie. Oh en ik ga mijn kleren even extra goed in de was doen, al die kwijllebbers van jullie ?

Liefs,

Leidy

Geef een reactie