Nieuws

IN VERBINDING MET JE HOND

|

Heb je het boek van mij al in huis? Pak die er vandaag op deze herfstachtige dag er dan weer eens bij. Ik heb het boek zo geschreven dat je het boek er altijd bij kunt pakken. Het woordje ‘????????????????????????????????????’ is vaak heel de uitvoering van mijn methodiek. Wat denk je? Wat voel je? Wat wil je? De vragen die je jezelf dient te stellen zullen ervoor zorgen dat je bewustwording gaat ????????????ë????????????????. Hoe kun je anders wat veranderen? Niet! Een verslaafde weet soms pas dat hij verslaafd is als hij bijvoorbeeld zijn drankpatronen onder de aandacht brengt. Als je op ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? leeft dan worden dingen dus al snel eigen. Hetzelfde geldt voor de (handelingen binnen de) relatie met je hond.

Tijdens de groepsconsult waren er weer perfecte casussen die me lieten zien hoe snel een hond de mist kan ingaan, maar ook hoe snel dit teruggedraaid kan worden. Al dit omdat de eigenaren zich anders opstelde en gingen voelen. Alle honden die (in ieder geval die bij mij komen) ik met hun hondeneigenaren ontmoet worden ???????????????????????? ???????????????????????? opgevoed. Maar wat als liefde niet genoeg is? Dan zul je er hard aan moeten werken dat je jezelf en hond

• Zekerheid
• Duidelijkheid
• Veiligheid

kunt gaan geven. Dit ontwikkel je alleen als je je ???????????????????????? bent van de primaire reacties die je in je systeem hebt ontwikkeld. Een hond gaat mee in jouw ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????.

Mijn opdracht voor jullie vandaag: Laat jezelf filmen vanaf het moment dat je de deur uitstapt. Neem het boek er dan eens naast en ga eens na waar het fout ging. Heb je hem niet kunt je dit alsnog nagaan, maar dan krijg je geen voldoende feedback en bestigingen. Hoe dan ook kijk eens kritisch naar jezelf en verplaats je eens in je hond. Ben je snel gefrustreerd? Geef dat eens wat meer ????????????????????????, ???????????????????????????????? en ????????????????. Je zult versteld staan van hoe je je opstelde t.a.z. van je hond op de momenten dat je hond niet luistert! De kans is groot dat je stem vibratie heel laag, schraal en hard is of dat je alsmaar met je hand hem tikjes geeft e.d.

In mijn boek ???????????????? en ???????????????? je o.a. hoe je met verschillende gedragingen van je hond op dat moment dient om te gaan. Dit is nog maar een klein deel, want hoe krijg je je stress niveau naar beneden? Hoe maak je nieuwe verbindingen met emotionele waarderingen? Hoe werkt je brein als je uit verbinding met jezelf en hond bent geraakt.

Kortom een boek die je op afstand helpt en met slecht weer een boek lezen, een snurkende hond op de bank, met een kop thee is geen straf en zorgt ervoor dat je even een moment van bezinning en voor jezelf hebt.

Liefs,

Leidy ????????

Geef een reactie