Berichten, Nieuws

Hoe is het nu met Anouschka en haar gezin met Zuma?

Hier een update na 4 weken. En wat zijn wij nog steeds heel blij dat we Leidy hebben benaderd. Elke dag is het weer fijn om met Zuma naar buiten te gaan. Wij waren echt radeloos voor Lifecoachleidy haar komst en wisten niet wat we met Zuma aan moesten.

Vanaf de dag dat ze bij ons is geweest bleef het werken aan jezelf maar dat is zeker de moeite waard. Van Zuma uitlaten die je zowat over straat trok en een baasje met heel veel spanning, naar heel relax samen buiten lopen. Wat heerlijk. Zelfs mijn zoon van 10 jaar kan met Zuma lopen dat was voordat Leidy was geweest gewoon notdone. 

Zelfs op vakantie kon Zuma gewoon los lopen waarom omdat wij niet de hele tijd gefixeerd waren op Zuma met de gedachten wat als Zuma nu een andere hond zou zien of wat als Zuma weg zou lopen nee de gedachten,wat fijn Zuma blijft relax snuffelen en bij ons. Zoveel verschil, zo blij.

Ik heb berichten gezien die tegen Leidy zijn, ik heb een bericht geplaatst over hoe ik het heb ervaren dat ik ontzettend blij ben met Leidy. En dat Leidy heel lief is voor de mensen en honden, want ze raakt de hond niet aan of werkt met harde hand, nee alleen maar liefdevol. De reacties daarop zijn belachelijk! Ik raad iedereen Leidy aan, het veranderd zo van een disbalans met je hond naar zoveel positiviteit.

De na zorg die Leidy geeft is super. Ze belt je na 4 weken op hoe het gaat en heb je nog vragen dan geeft ze je advies.

Kortom wij zijn nog steeds ontzettend blij dat je op ons pad bent gekomen, jij was onze laatste hoop want doordat Zuma een Chinese vechthond is werd ik nergens geholpen maar wel door jou, en daar zijn we je dankbaar voor.

Ik blijf haar volgen en aanbevelen aan mensen die een disbalans hebben met hun hond.

Heel veel liefs een blije familie
Eric Anouschka Kenji Zuma 

Geef een reactie