Berichten, Nieuws

Aftrap 2018

Life coach leidy

Zoals ik al aankondigde heb ik veel ambitieuze dromen en doelen.

Als iets mij naast honden ontzettend intrigeert is het de psychologie van de mens. Ik ben dan ook helemaal van de introspectie. Waarom handelt en denkt de ene persoon anders dan de andere?

Gezien mijn valse start (ziekte) en de tijd die ik in instellingen heb doorgebracht, heb ik weinig scholing mogen genieten. Als ik al begon, stopte de scholing omdat ik weer moest verhuizen. Ook heb ik altijd studies onder mijn niveau gevolgd, om de druk en inspanning te verlagen. Echter, neem ik daar nu geen genoegen meer mee.

Op mijn 22-ste ben ik na jaren geen scholing te hebben gehad terug gegaan naar het Volwassen Onderwijs, om eens echt een volledig VMBO-TL niv. 4 diploma te behalen.

Volgende week is het zover en ga ik naast mijn bedrijf in de avonduren starten met HBO toegepaste psychologie. Na dat half jaar stroom ik door naar HBO – Bachelor psychologie & gezondheid en heb ik daarna zelfs de mogelijkheid om een universitaire studie psychologie te volgen.

Ik ben trots. Ook al kom ik van heel ver, ik weet mezelf op te werken. Deze studie zal mij in mijn dagelijks werk als life coach verder brengen en het fundament leggen voor vele mooie consulten.

Ik heb er super veel zin in.

Geef een reactie