Nieuws

80KG SCHOON AAN DE HAAK

Wat hebben we gelachen om deze foto. Zo energiek Booster het consult begon, zo moe ze na 90 minuten was, sterker nog ze viel zelfs bijna in slaap. Logisch, want mijn methode staat en valt met het legen van de stress emmer van de hond en die mentaal aan het werk zetten.

Ooit een Duitsedog van zo’n 80kg extreem zien uitvallen? Geloof me, dat is imposant en een hele grote fysieke strijd. Zet daarnaast een kleine zenuwlijder en je hebt chaos aan de riem. De transformatie was dan ook immens groot! Ze waren opgelucht toen ze me in rust met Booster zagen wandelen en dat mijn zo’n 53kg er niet toe deed. De eigenaren van deze 2 kanjers waren al bij veel bekende mensen in de hondenwereld geweest voor hulp, maar helaas sloot het niet aan bij wat ze zochten. Ontwijken, negeren, boos worden, jachtlijnen en noem maar op, het hielp niet. Ik was hun laatste redmiddel en wat ze ervan vonden? Ze waren lyrisch en ik heb deze prachtige bosbloemen ontvangen. Dit was zo’n gaaf consult! Booster, heeft een mooi setje van de LCL halsband en riem van zijn eigenaren gekregen. Ze zijn klaar voor een nieuwe start. Ik ben dol op eigenaren die met zichzelf aan de slag willen gaan. Benieuwd, naar de bijzondere transformatie? Houdt dan mijn pagina in de gaten.

Geef een reactie