Persoonlijke ervaringen

Privé balanssessie – Franse Bulldog

Ik heb twee Franse Bulldogs van 5,5 jaar. Het zijn zusjes van elkaar. Daarnaast heb ik sinds een paar dagen een Pomsky puppy van 8 weekjes jong.
Ik heb Leidy met spoed benaderd, want de honden waren agressief naar de pup toe en ze vielen ook altijd uit naar andere honden en trokken aan de riem. Dat ze zo tekeer tegen de pup gingen was de druppel. Ik heb al jaren honden en nog niet eerder cursussen gevolgd, maar ik stond open voor Leidy haar hulp, zodat ik alles van haar kon leren.
Ze heeft mij echt uitstekend begeleid, al dit op een hele lieve manier. Niet te streng, maar wel rechtvaardig. Ze heeft mij geleerd dat ik met mijn zelfverzekerde houding en lichaamstaal mijn honden kan begeleiden.
Ik heb de sessie als een enorme opluchting ervaren en ik had dit veel eerder moeten doen. Ik volg Leidy namelijk al drie jaar! Leidy doet alles met beleid en doe niets hardhandig. Ik vind de Leidy-methode en hele mooie methode.
Het was heel mooi om te zien hoe mijn honden aan de riem bij Leidy meteen anders waren. Echt schitterend en het was mij de investering meer dan waard.
Ik laat mijn honden nu uit met de Life coach Leidy halsband en riem en dat gaat goed en neem mijn huiswerk met regelmaat door.
Wat bij Leidy haar methode centraal staat is het consequent handelen en alles vanuit rust doen. We zijn nu een paar dagen verder en het gaat al zoveel beter. De honden zijn niet meer uitgevallen en als ik spanning aan de riem ervaar creëer ik rust en lopen we weer door. Ze gaan nu ook een stuk beter met de pup om en corrigeren haar nu op een volwassen manier. De rust is teruggekomen.
Over drie weken zien we haar weer en gaan we weer aan de bak. Tot die tijd heb ik, indien nodig, fijn mailcontact met haar.
Ik zou het andere zeker aanbevelen, het is nogmaals een fantastische methode!
Gr. Corine en de honden.

Geef een reactie