Berichten, Nieuws

NEWFOUNDLANDER WERELDRECORDDAG

Lifeocoachleidy
Ben jij net zoals Life coach Leidy, dol op honden en heb je ook een zwak voor Newfoundlanders, de grote vriendelijke beren? Dan is zaterdag 26 mei De Gouden Ham in Appeltern de plek waar je moet zijn. Ze willen deze dag een Wereldrecord nee​r​zetten met zoveel mogelijk Newfoundlanders​. ​Dus mocht jij er één in bezit hebben, neem die dan zeker mee. ​Het zal een gevulde dag zijn, met allemaal leuke activiteiten voor en met je grote beer.

Life coach Leidy Zijlstra, zal voor het eerst voor groot publiek gaan spreken over de ‘Leidy methode’, want hoe is het mogelijk dat de meeste felle honden aan de riem, zonder onderdrukking en externe hulpmiddelen, in rust naast hun eigenaren kunnen lopen en andere honden kunnen passeren? Hoe kunnen territoriale honden anderen mensen ineens wel toestaan in huis? Leidy zal vertellen wie ze is, hoe haar methode is ontstaan en de meest voorkomende obstakels met je hond bespreken. Ze zal het publiek hier actief bij betrekken, want ze heeft die dag één doel en dat is alle hondeneigenaren bewust maken van hun eigen doen en laten! Mocht je dus vragen hebben, schrijf ze alvast op en neem ze mee.

Leidy haar expertise strekt zicht uit tot en tot de expertise van Life coach Leidy behoort:

• Problemen in huis
• Uitvallende honden
• Trekkende honden
• Puppies

Leidy heeft zo’n 1,5 uur de tijd om te spreken en vragen te beantwoorden, dus neem het ervan. Leidy is ontzettend energiek en enthousiast en is er klaar voor om een ieder haar passie en liefde voor dieren uit te leggen, om zo te delen hoe je beter in verbinding kunt komen met jezelf en hond.

​Locatie: De Gouden Ham, Hamsestraat 2, 6629 KT Appeltern, Nederland.

​Deel gerust.

Geef een reactie