Berichten

EXTRA LANGE PRIVÉ BALANSSESSIE VIDEO

Lisa is een kruising van een Rottweiler en een dobermann uit Roemenië. De reden waarom we Leidy hebben ingeschakeld, is omdat Lisa van pup af aan al erg fel is naar alles dat beweegt. Door dit gedrag hebben we de keuze gemaakt om al verschillende stappen te ondernemen. Zo hebben we een puppycursus gedaan, een vervolg daarop gevolgd en meerdere hondengedragscoaches afgebeld. Allen nog zonder het gewenste resultaat. We hadden dus erg hoge verwachtingen toen we bij Leidy terecht kwamen. De wanhoop bij ons had wel toegeslagen en we waren meer dan bereid om echt iets te leren om de verandering in gang te zetten. In onze ogen was Leidy daar de uitgelezen persoon voor. Ze is strikt en consequent en voor ons gevoel is dat wat wij nodig hadden.

In de praktijk bleek dit ook het geval te zijn. We hebben allebei geleerd consequent te zijn op verschillende vlakken, maar met name over de opvoeding en het uitlaten van Lisa, want wanneer wij haar één vinger geven dan pakt zij onze hele hand. Een goed punt van aandacht dus.

Leidy is een hele vrolijke meid die heel goed weet hoe ze honden moet benaderen. Door haar methode weet ze precies hoe ze honden moet begeleiden die een beetje van hun pad zijn geraakt. Ze wist door haar manier van lopen, houding en het consequent handelen ervoor te zorgen dat er een verandering bij Lisa kwam. Lisa veranderde zodanig dat ze de prikkels om zich heen kon negeren. Daarbij helpt ook de bredere Life coach Leidy halsband om de nek van Lisa om haar beter te kunnen sturen.

Verder heb ik als heel prettig ervaren dat het mailcontact snel en goed verliep. Wat in mijn ogen centraal staat in de methodiek van Leidy is: consequent zijn en continuïteit.

Het is vanaf hier best spannend om vooruit te denken naar de follow up sessie, die ik over drie weken heb. Je moet nu je ‘huiswerk’ gaan doen en wilt uiteraard graag laten zien dat je deze goed maakt.

Ik zou leidy zeker aanbevelen! Ze maakt je namelijk op de juiste manier wegwijs en weet dit alles goed onder woorden te brengen en in praktijk aan te leren zonder dat ze hierbij agressie gebruikt.

Geef een reactie