Berichten, Nieuws

TV opnames ‘De nachtzoen’

TV opnames
Vandaag was het zover en werd ik geïnterviewd door Marleen Stelling die het TV programma De Nachtzoen op NPO2 presenteert.

Ik ging er echt met het idee naar toe (dat was ook hoe er per mail werd gecommuniceerd), dat ik zou vertellen hoe de nacht voor mij is etc. Het kreeg bij de start al direct een andere wending. “Leidy, je doet zo bijzonder werk, we vinden het leuk om het thema bij honden te houden.”

Ik heb deze uitzending dus vol passie over mijn werk, het coachen van mensen met honden die een disbalans hebben, kunnen vertellen. Is iedere eigenaar te coachen? Waarom valt een hond uit? Wat moet een eigenaar anders doen? Hoe doe je dat? Welk consult raakte je het meest? Etc. Heel wat vragen in een interview van 10 minuten.

Het is jullie vast duidelijk dat ik veel mensen wil bereiken en mensen wil leren vanuit innerlijke kracht met hun hond te connecten, inplaats vanuit onmacht. Ik was daarom aangenaam verrast dat ik hiervoor een podium kreeg.

Verder, het fijne van dit interview, is dat niets in scène is gezet, ze naderhand dus ook weinig knippen en plakken en het puur en echt is.

Rond november/december zal mijn interview te zien zijn op NPO2 in de late uurtjes ?

Geef een reactie