Nieuws

MONIQUE WESTENBERG – HONDENCOACH LEIDY ZIJLSTRA

Monique-westenberg-schakelt-hulp-in-voor-haar-honden-bij-hondencoach-leidy-zijlstra|Monique-westenberg-hondencoach-leidy-zijlstra

Monique Westenberg schakelt hulp van hondencoach Leidy Zijlstra in. Voor de één is ze bekend als de ex-verloofde van André Hazes, maar weer een ander als de hondeneigenaresse van Frenkie en Gioia. Ze heeft een groot hart voor dieren en steunt ook honden stichtingen om buitenlandse honden die in een asiel zitten zichtbaarheid te geven. Haar liefde voor dieren deelt ze met veel plezier met haar volgers op haar Instagram. Zo heeft ze laatst mijn hulp ingeschakeld, omdat ze na een onrustige periode zit wil ze zich meer focussen op de relatie met haar honden.

Monique heeft mijn hulp inschakelt. We hebben al een lange tijd contact en de klik was er direct. Monique Westenberg vond het vooral fijn om te horen dat ik niet een hondencoach ben die hondenrassen uitsluit of doet alsof ze het zelf allemaal zo goed als hondeneigenaar heeft gedaan.

Het is geen geheim dat ik incidenten in het verleden met mijn honden heb gehad. Dit door mijn eigen onkunde. Gelukkig leren we gaande ons leven en zo ook van onze honden. Ik zet mijn ervaring en kennis volop in een leer hondeneigenaren de Leidy methode. De methode van bewustwording.

MONIQUE EN HAAR HONDEN

Monique heeft twee heerlijke honden die haar spiegelen. Nu het in haar leven wat rustiger is, heeft ze tijd kunnen maken om meer in verbinding te komen met haar honden.

Gioia is in het verleden gebeten door kleine hondjes. Haar tolerantiegrens is hiermee bereikt wat tot gevolgen heeft geleid. Monique is het vertrouwen in Gioia kwijtgeraakt. Ze durft haar hond niet meer los te laten en bij ieder klein hondje reageert haar hond intens aan de riem.

Ze had al meerdere hondencoaches gesproken, maar men zei op voorhand al dat dit nooit meer goed zou komen. Totdat ze over mij werd getipt en we in gesprek gingen.

Ze had haar eerste sessie. Ze was erg verbaasd dat ze door naar haar eigen aandeel te kijken direct verschil zag bij haar hond.

Zie meer op Instagram @life_coach_leidy_ in de video’s zie je al een mooie progressie. Monique begeleidde Gioia vanuit rust en zelfvertrouwen en kon zonder probleem de grootste triggers (kleine honden) passeren. Was het al geheel gespannen vrij? Nee, maar als je jaren tegen iets aanloopt en voor het eerst een trigger moet benaderen, dan is dat reuze spannen. Echter was het al zoveel beter dan ooit te voren.

Wil je verandering? Dan begin je bij jezelf!

Benieuwd naar Monique Westenberg haar hondencoach ervaring? Klik dan op de foto!

Monique-westenberg-hond-Gioia-leidy-zijlstra

 

Geef een reactie