Nieuws

HOOGGEVOELIG EN WERKEN MET HONDEN

Hooggevoelig en werken met honden. HSP magazine hondencoach Leidy Zijlstra|||

Hooggevoelig en werken met honden. In dit interview doe ik een boekje open over mijn kracht die ik tijdens het coachen van hondeneigenaren gebruik. Als jong meisje sprak ik weinig en leefde ik veelal in mijn eigen wereld. Ik ontdekte al snel de stille taal genaamd energie. Dieren gaven mij de goedkeuring (waar ik als jong meisje zo naar verlangde) dat ik goed ben zoals ik ben. Ik durfde bij hen altijd mijn emoties te laten zien en dit had nooit gevolgen. In de mensenwereld was dit anders. In dit interview deel ik openhartig hoe ik met mijn hooggevoeligheid omga en waarom ik werk zoals ik werk.

Daar waar ik vroeger niet zichtbaar wilde zijn en het liefst van de aardbodem wilde verdwijnen, maak ik vandaag de dag mezelf graag zichtbaar, dit alles met het doel om mensen in verbinding met zichzelf en hun trouwe viervoeter te brengen. Deze taak neem ik zeer serieus, want iedere sessie ervaar ik hoe belangrijk het is dat honden worden begrepen en eigenaren worden gezien.

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik al in meerdere magazines heb gestaan. De magazines waar ik in heb gestaan zijn bewuste samenwerkingen. Het is voor mij van belang dat het magazine persoonlijke ontwikkeling centraal heeft staan en er oprechte verhalen worden gedeeld. Dit waren voor mij onder andere de Linda, Grazia, Vriendin en Psychologie magazine en nu ook de HSP magazine.

Sinds deze week staat er een mooi, open en kwetsbaar interview in het prachtige HSP magazine. Dit is een magazine die zich geheel richt op mensen die hooggevoelig zijn, zodat deze mensen, maar ook hun naasten, hiermee leren om te gaan. Ook hier staat bewustwording centraal.

Ik ben heel trots op dit interview, want voor het eerst staat mijn hooggevoeligheid centraal en dit is waar heel mijn werkwijze op gebaseerd is. Het is namelijk heel bijzonder en fijn om tijdens mijn werk de binnenwereld van de eigenaar te kunnen voelen tot in de detail. Ik hoop met recht dat het mensen erkenning geeft en in beweging zet, zoals honden in een mensenleven ook doen.

Klik op de foto en lees het interview.

Geef een reactie