Berichten, Nieuws

Aan tafel bij Pauw

Aan tafel bij Pauw NPO 1

Vanavond schuif ik aan tafel bij Pauw. Al maanden speelt dit op de achtergrond en nu is het zover.

Het is vast niemand ontgaan, maar er is een lijst gekomen waarop 21 hondenrassen en kruisingen geclassificeerd zijn als gevaarlijk. Daarom moeten hondeneigenaren die vanaf volgend jaar één van deze honden aanschaffen verplicht op cursus en zijn er nog anderen maatregelen genomen.

Gezien ik 2 American Staffords heb en de voors en tegens van dit ras weet en met mijn werk bij veel eigenaren thuiskom met een hond waarvan het ras een slechte naam heeft, en ook honden hebben die in beslag zijn genomen en weer terug zijn, ben ik (in januari al) uitgenodigd om mijn ervaring en kijk op deze nieuwe maatregel te geven.

Ik ben film en TV commercial opnames gewend, maar vanavond zal het mijn eerste ervaring zijn voor live TV. Ik ben er klaar voor en heb er zin in.

NPO1 om 23.00

Geef een reactie