Berichten, Nieuws

Verantwoord je hond mee in de auto

Op vakantie met je honden in de auto|Op vakantie met je honden in de auto

Met veel plezier en tranen heb ik dit filmpje in elkaar gezet. Het is absurd dat er nog steeds hondeneigenaren zijn die hun hond achter laten in de auto tot zelfs vergeten. Incroyable!

Bij deze het WAARSCHUWINGS-filmpje en handige tips voor verantwoordelijke hondeneigenaren, die een autorit met de hond aangenamer willen maken. Deze tips zijn GEEN vervangingen om je hond mee te nemen, zonder enige reden. Met warme temperaturen is de beste keuze nog altijd om de hond thuis te laten. Want realiseer je heel goed, dat de temperatuur in een auto binnen 10 minuten op kan lopen tot 50 à 60°C dat kan en mag je absoluut geen enkele hond aandoen. Dat is moord!

Zie jij een hond in een overhitte auto, dan kun je natuurlijk de politie bellen, maar ik persoonlijk, zal ten alle tijden de hond zijn leven redden en niet afwachten! Stel je voor dat het je eigen hond zou zijn, dan wacht je ook niet af.

Ik hoop van harte dat deze video massaal wordt gedeeld, omdat het een eye opener is en een positieve draai eraan wordt gegeven, hoe het anders kan. Iedere hondeneigenaar gaat dit aan. Honden kunnen niet spreken, wij als mensen wel. Dus laten we hun belang voorop stellen.

De spullen kun je vinden door even te Google onder honden en ventilatie.

Warme groet,

Leidy

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcoach.humansanddogs%2Fvideos%2F1830250880636212%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Geef een reactie