Berichten

Leidy Zijlstra in KRO-NCRV De Wandeling

Vandaag 28 oktober om 18.00 was het zover! Mijn levensverhaal is openbaar gemaakt in de aflevering van KRO-NCRV De Wandeling. Daar waar ik in de live TV shows van Pauw en RTL Late Night zelfverzekerd aan tafel zat, zat ik nu op de bank naar mezelf te kijken en voelde ik mij kwetsbaar. Rayo pikte dit gelijk op. Hij ging op zijn rug tegen mij aanliggen, zwiepte zijn poten omhoog en leunde met zijn hoofd op mijn borst en viel in een diepe in slaap. Ik wist zijn boodschap ”Leidy, relax, het is al goed.” Het is namelijk niet niets om je persoonlijke verhaal te vertellen, wetende dat mensen deel worden van mijn gevoerde strijd.

Na een aantal gesprekken te hebben gehad met de redactie vóór de opnames, wist ik het zeker. Ik sta in mijn eigen kracht en ik mag mezelf zichtbaar maken! Daar waar in het verleden ik dat absoluut niet wilde en vaak heb vernomen dat ik niets waard ben, heb ik inmiddels geleerd mij niet meer te laten vertellen dat ik het niet waard ben of het niet kan. Ik heb de regie over mijn eigen leven. Obstakels die overwin ik en stap voor stap kom ik dichterbij mijn doelen en dromen. Want zoals gezegd, ik geloof daar absoluut in! Het is namelijk prachtig om anderen mensen te helpen, zodat ze met zichzelf en hond liefdevol in verbinding kunnen komen.

Ik ben blij dat ik nu meer van mezelf heb kunnen laten zien. Soms heb ik nog weleens met mijn dierbare mensen gesprekken over toen en nu. Het contrast is zo groot. Vroeger altijd boos, bang, verhard, verdrietig, negatief gestemd, schuilend achter mijn masker. Nu altijd zacht, liefdevol, zeker, kwetsbaar (is mijn kracht geworden), super positief!

Ik hoop met mijn verhaal mensen inzichten te kunnen geven. Hoe diep je ook zit, je kunt eruit komen. Ik hoop dat iedereen de juiste mensen op zijn/haar pad krijgt, die je dan bij de hand neemt en je liefdevol zal begeleiden. Vanuit zelfhaat en ongenoegen naar anderen, zal dat je nooit dichter bij jezelf brengen. Gelukkig heb ik het punt bereikt heel dicht bij mezelf te blijven, mijn focus bij mezelf te houden en te voeden wat ik wil laten groeien.

Morgenochtend 29 oktober om 09.00 is de herhaling.

Liefs,

Leidy

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/1912466899081276/

Geef een reactie