Berichten, Nieuws

Hond opvoeden

Lifeocoachleidy
Als ik kom, onthoud dan één ding goed. Ik kom niet om jouw hond (opnieuw) op te voeden. Sterker nog, jouw hond is namelijk helemaal goed zoals die is. Met al zijn imperfecties en gebreken. Ik kom enkel voor jou als hondeneigenaar zijnde. Het maakt mij niets uit of jouw hond zogezegd; Dominant, onzeker en bang is, want jij als eigenaar blijft verantwoordelijk voor de begeleiding. Als die goed zit, zal je zien hoeveel positieve invloed dat op jouw hond heeft.

Vrijwel bij iedere hondeneigenaar hoor ik; ”Maar we hebben hem echt wel opgevoed hoor…” en wat ik dan altijd zeg; ”Een disbalans is lang niet altijd gerelateerd aan de opvoeding. Dit valt en staat met negatieve ervaringen en het vertrouwen wat je in jezelf en hond bent verloren.”

Vanmorgen om 06.00 zat ik al in de auto en deze zomer zal dat soms nog wel vroeger zijn. Ik werk in de zomer enkel in de ochtenden, al dit in het belang van de (hulp)honden.

Ik begon bij deze heerlijke, lieve grote bruine beer (Newfounlander) Sia. Wil je weten wat haar verhaal is met haar bazin? Houdt dan mijn pagina in de gaten voor de recensie en consultvideo.

Geef een reactie