Berichten, Nieuws

Aan tafel bij Humberto Tan RTL late night

Leidy Zijlstra / Rtl latenight / Humberto Tan

 
 
Gisterenavond was het dan zover en schoof ik aan tafel bij Humberto Tan bij zijn live talk show. Binnen iets meer dan 1 maand zat ik in 2 live talk shows. Mijn eerst ervaring was bij Pauw aan tafel. Daar was het onderwerp ”Hoog risico honden” en gisterenavond zat ik dan bij RTL Late Night omdat mijn opgestelde petitie ”’Hondeneigenaren die hun hond achterlaten in warme auto’s moeten zwaarder gestraft worden” niet ongezien is gebleven, inmiddels zitten we op 43.370 getekende stemmen.
 
Bij Pauw was ik last minute best wel gespannen, voor het eerst live, maar bij ‘late night’ voelde ik mij super relaxed en had ik echt zin om even vanuit mijn hart voor dieren te spreken. En ja, het raakte mij toen ik de compilatiebeelden zag. Het zijn de feiten op je netvlies, van wat er gebeurt als mensen, zoals benoemd, hun ego in de weg hebben zitten. Krankzinnig!
 
Er zijn heel wat mooie deuren na gisterenavond voor mij open gegaan en met de tijd zal ik delen welke! Ook ben ik ben blij dat mijn methode steeds meer zichtbaar aan het worden is. Zodat men weer op een liefdevolle manier in balans met zichzelf en hond komen. Maar nog blijer ben ik, dat dit zorgelijke onderwerp eindelijk eens grote aandacht krijgt, dat honden een stem gaan krijgen, waar we alle voor strijden!
 
Ik bedank jullie allemaal voor jullie stem voor de honden en blijven stemmen. Ik houd jullie allemaal op de hoogte omtrent de vorderingen.
 
Petitie: https://petities.nl/petitions/hond-met-warme-dagen-in-de-auto-achterlaten-moet-zwaar-gestraft-worden?locale=nl
 
 
De volgende beelden zijn die van Kro-Ncrv De Wandeling op NPO 2 in september. Dan zal mijn aflevering te zien zijn.
 
Dit zijn de beelden van de momenten dat ik aan het woord was en hier de link van het gehele fragement: https://www.rtl.nl/video/a975adc5-fe47-3623-a32a-96e27975daa2/
 

Geef een reactie