Leidy, haar zichtbaarheid op de weg, zorgt voor leuke situaties:

'Dat moment dat je rustig op de snelweg rijd en je een hondenauto ziet. Als jezelf een auto hebt die bestickert / gewrapt is, vallen andere hondenauto's die dat ook zijn je snel op. Ik zag deze auto en ik haalde 'm in. Opvallend reed die ineens hetzelfde tempo als ik. Eenmaal toen hij me weer passeerde voelde ik zijn ogen. Ineens zie ik hem een buiging maken, als in ik heb respect voor je. Ik dacht, hee wat een leuke energie en vibe. Ik doe mijn raam open en connect met de man. Ik vraag wie hij is. Hij:" Ja, ik volg jou!" Nou, gelijk stonden we in verbinding met elkaar en vroeg ik welke diensten zijn honden verrichten en hoe zijn auto is ingedeeld. Haha! Waanzin. De auto's achter ons waren ver genoeg van ons om dit even te doen. Naderhand, haalde we elkaar nog een paar keer in en steeds even zwaaien. Beste leuke man, ik weet niet hoe je heet, maar bedankt voor je liefde en positieve energie! Oh, en je hebt een toffe gewrapte wagen en ga zo door met je goede werk.'