Nieuws

WERKEN ALS HONDENCOACH

Werken-als-hondencoach

HONDENCOACH

Het is eindelijk zover. Na zeven jaar zelfstandig te hebben gewerkt, Life coach Leidy – humans and dogs en de Leidy-methode zichtbaar te hebben gemaakt en bewustwording te hebben gecreëerd, is het nu de hoogste tijd om uit te gaan breiden. Ik heb jaren met enorm veel plezier zelfstandig aan de opbouw van mijn bedrijf gewerkt. Dag in en dag uit heb ik hondeneigenaren begeleid en mij volledig ingezet om bij de hondeneigenaar bewustzijn te kweken. Naast alle praktijk sessies heb ik inmiddels ook twee boeken geschreven. Het boek in verbinding met je hond laat je nog meer kennis maken met de Leidy-methode en het boek HELP een puppy! zorgen ervoor dat je een stevig fundament met je puppy kunt neerleggen.

SPOEDCONSULTEN

Sinds een klein half jaar woon ik in Apeldoorn en heb ik mijn werkgebied ingeperkt tot een straal van 70km, spoedconsulten daargelaten. Spoedconsulten zijn sessies met eigenaren die heel diep zijn gegaan met hun hond en dringend hulp op hun locatie nodig hebben. Het gaat dan vaak om het maken van de keuze tussen herplaatsing en het laten inslapen na een bijtincident of trauma.

Door het inperken van de reisafstand, heb ik het bepaald niet rustiger gekregen. In plaats van mijn bezoek aan huis bij de eigenaar, komt men nu naar Apeldoorn toe. Minder reistijd betekent meer tijd voor de hondeneigenaar. De beperking van de reisafstand heeft helaas ook ongewilde gevolgen. Wat als je toch echt thuis of in je eigen buurt een probleem ervaart. Je hebt geen auto/rijbewijs om naar mij toe te komen, maar je hebt mijn hulp hard nodig? Misschien kan je de extra reistijdvergoeding financieel niet dragen? Je staat dan, wanneer je specifiek de Leidy-methode wil toepassen, met je rug tegen de muur.

LEIDY-METHODE DOOR HEEL HET LAND

Juist om dit probleem te ondervangen heb ik besloten dat het tijd wordt om de hulp via anderen te gaan bieden. Ik ga mensen opleiden in de Leidy-methode, die via Life coach Leidy – Humans and dogs zelfstandig kwalitatief hoogstaande diensten zullen gaan verlenen, die naadloos aansluiten op de hulpvraag. Zij zullen bij mij in de leer gaan en vanuit de Leidy-methode gaan werken. Het werken als hondencoach is een flinke uitdaging, dus daar zal je geheel voor moeten openstaan. Deze mensen (mijn collega’s) gaan in verschillende regio’s aan het werk en komen naar u toe. Dit zal ervoor zorgen dat de Leidy-methode nog toegankelijker wordt en meer honden en eigenaren geholpen kunnen worden.

EEN HONDENBAAN

Ik nodig iedereen, die een groot hart voor honden heeft en maar wat graag met honden en mensen wil werken, uit om een hele exclusieve lezing bij te komen wonen. Meld je alleen aan als je echt het roer wil omgooien en geen enkel excuus meer in de weg zit. Tijdens deze lezing zal ik iedereen over mijn prachtige baan als hondencoach gaan vertellen en zal ik delen wat hierbij komt kijken. Het is noodzaak dat ik deze informatie deel, want er komt uiteindelijk enorm veel bij kijken om adequate hulp te bieden. Deze investering is het begin van wellicht jouw droombaan! Weet wanneer jij je aanmeldt, je enkel en alleen via deze weg in aanmerking kunt komen voor een plek in de praktijk selectieronde.

INFORMATIE LEZING

Op maandag 11 september 2023 zal ik een lezing geven in Apeldoorn en maken 40 mensen kans een nieuwe wending aan hun leven te geven. Geschikte kandidaten zullen in een vervolgtraject klaar worden gestoomd voor het beroep van hondencoach. Het adres van de lezing krijg je nadat je je hebt aangemeld. Deze (diepte-)investering kan zomaar eens het begin van jouw droombaan zijn! Geloof me, het zal je in staat stellen om net als ik, die al bijna 8 jaar met veel plezier hond en eigenaar helpt, het verschil te maken. Ambitie en moed zijn nodig om de eerste stap te zetten en jezelf aan te melden voor de lezing. Het zal een waardevolle investering in jezelf zijn, die je totaal nieuwe inzichten in jezelf zal geven, want binnen de Leidy-methode moet je in staat zijn om in het diepe en onbekende te springen. Een nieuw begin, een nieuw leven.

Meld je aan en zet maandag 11 september 2023 in de agenda van 20:00-21:30 uur.

Aanmelden