Nieuws

PRIVÉ BALANSSESSIE REBECCA

Lieve Rebecca,

Bij deze wend ik mij publiekelijk naar jou toe.

Vandaag was het zover. Ik ben blij dat je eindelijk de stap durfde te maken om hulp in te schakelen. Vanaf de huisartsenpost mailde je me dat de maat vol was. Je honden hadden gevochten en doordat je ertussen was gesprongen moest je een prik halen. Als honden binnen een roedel vechten, duidt dit veelal op een gebrek aan goede wandelingen en daardoor opgekropte frustraties. Hun vechtpartij was niet de enige aanleiding dat je mailde. Zo waren de wandelingen voor jou ook een grote obstakel geworden. Ze zigzagde alle kanten op, trokken, konden uitvallen en waren onvoorspelbaar geworden. De gedragingen van je honden maakte je erg angstig, onzeker en na vervelende incidenten wist je jezelf niet meer te herpakken. Je was het vertrouwen in jezelf en de honden kwijt.

Via de mail had ik al door dat ik met een hele onzekere meid te maken had. Een meid die het voor alles en iedereen goed wil doen, geen fouten wil maken, twijfelt aan zichzelf etc. Lieve Rebecca, neem dit in je op… JE BENT EEN TOP MEID! Er zijn maar weinig mensen die op voorhand vragen; Wat wil Leidy voor thee, welk lekkers wil ze? Wat kan ik doen zodat ze het fijn heeft? Meid, ik ben al lang blij als mensen hun figuranthonden regelen, maar jij deed er een schepje bovenop. Super attent!

Je ging vandaag door het stof, al je angsten doorstond je met je roedel. Je was zoveel extern bezig; Corrigeren met de riem, je stem verheffen en je viel alleen terug op je fysieke kracht. Tot ik je leerde hoe het was om naar binnen te keren en uit te gaan van je mentale kracht…en ja hoor… Daar ging je dan…

Weet je hoe je mindset veranderde?

1. Leidy, ik zie daar een hond, loop je even snel mee? Dan halen we die wellicht nog
2. Leidy, ik wil mijn honden ook in 1 hand kunnen uitlaten
3. Leidy, ik ga het opnieuw proberen, want voelde inderdaad nu dat ik stopte met ademhalen
4. Leidy een loslopende en uitvallende hond, zullen we?

Het was onwijs gaaf jouw mindset hoor en zichtbaar te zien veranderen. Ik weet dat je van ver komt en daarom bewonder ik je kwetsbaarheid (je kracht) zo enorm. Als er ooit nog mensen zijn die je naar beneden halen, kijk dan even naar die 3 heerlijke boeven van je. De 3 boeven die je uit een asiel hebt gehaald en net als ik trots op jou zijn. Toen ik in de auto zat dacht ik; Ik denk dat ik later ook een dove hond uit het asiel wil halen. Die laten je dubbel zo goed naar binnen toekeren, want spreken heeft toch geen zin. Het mooie was, dat je vandaag extra meekreeg dat Kyara je veel te leren heeft. Wat minder luisteren naar wat andere mensen van je vinden (inkoppertje ????). Zonder dollen, je hebt je roedel vandaag leren geven wat je altijd al wilde. Vertrouwen, zekerheid, veiligheid en duidelijkheid. Dit hele pakket maakte dat de Rebecca naar boven kwam die je weer aan het vormen bent.

Meid, ik heb genoten van jullie proces en met de nieuwe LCL banden ga jij weer vol vertrouwen de straat op ! Ik zie je in de community groep en blijf je ondersteunen, maar hoe dan ook ga je er komen.

Knuffel,

Leidy

Geef een reactie