Persoonlijke ervaringen

Lieve Otis

Lifeocoachleidy
Lieve Otis,

Wat was ik blij om jou vandaag te zien! Ik heb een grote zwak voor kanjers als jij!

Je bent een prachtige imposante verschijning. Veel mensen zullen bij een NewFoundlander niet denken die zijn fel. In eerste instantie is die gedachte te begrijpen, maar je hebt vandaag perfect laten zien wat er gebeurd als eigenaren blijven hangen in negatieve ervaringen. Daar waar onzekerheid van eigenaren door ontstaat en wat dat met jou doet.

Je haalde heel flink uit en werd dan enorm sterk. Ook claimde je veel en bepaalde je hoe mensen binnen werden onthaald. Wat betreft het passeren van anderen honden, kon je sommige honden totaal niet uitstaan. Doordat je fysiek beresterk (niet gek met 60kg) bent, was het voor Sonja geen doen meer en was Vincent alsmaar op zijn hoede. Beide wilden jou de juiste liefdevolle begeleiding geven en vandaag was dus de dag.

Ik heb ze heel hard aan het werk gezet met jou! Zowel binnen als buiten. Ze ervoeren wat er met jou gebeurd als ze in hun eigen kracht komen, zichzelf en jou vertrouwen en als ze jou mentaal bereiken, maar het voornaamste als ze jou duidelijkheid geven. Je wist niet altijd waar je aan toe was en vulde dat zelf extreem op. Maar gelukkig heb ik jouw lieve eigenaren heel veel geleerd wat jou ten goede deed en zal doen!

Met een knuffel aan alle heb ik jullie huis verlaten. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie een heel mooi en spoedig traject tegemoet gaan, waardoor de optimale balans weer zal terugkomen.

Bedankt voor die heerlijke lebbers van je!

Heel veel liefs,

Leidy

Leidy

Geef een reactie