Er is een nieuwe dienst toegevoegd aan de expertise van Leidy, namelijk kindercoaching! Hierbij richt zij zich tot kinderen tussen de 8 en 14 jaar die graag een fijne relatie met hun hond willen krijgen. Leidy heeft zelf als jongere veel meegemaakt en werd niet begrepen. Na haar adoptie vanuit Colombia is zij een nieuw leven begonnen in Nederland. Ze is lange tijd een angstig en heel onzeker meisje geweest die zich niet thuis voelde in groepen en zichzelf niet goed kon uiten. Gelukkig had Leidy een plek waar ze kon ontsnappen aan deze onprettige ervaringen, namelijk de boerderij. Voor haar een waar paradijs waar zij tot op de dag van vandaag nog komt om in stilte tot rust te komen bij de boerderijdieren. Het is bijzonder om je te realiseren dat de eerste taal die Leidy leerde begrijpen de taal van dieren was. Ze ontdekte dat ze vanuit stilte, rust en een juiste energie met ieder dier kan connecten. Na een turbulente jeugd heeft ze zichzelf hervonden en staat ze nu in haar eigen kracht en runt ze succesvol haar bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs.
1
Door de diversiteit binnen haar bedrijfsvoering heeft Leidy op verschillende vlakken ervaring opgedaan met betrekking tot jongerenwerk. Zo coacht ze jongeren in gesloten instellingen en begeleidt ze kinderen binnen de gezinnen die een privé balanssessie boeken. In deze ervaringen is haar meer dan duidelijk geworden hoe goed kinderen tot zichzelf kunnen komen en zekerder worden wanneer ze in hun eigen licht worden gezet. Het is haar natuurlijke kracht om goed met kinderen te resoneren, omdat ze zichzelf met hen kan identificeren. Hierdoor kan zij hen liefdevol en vanuit rust door hun eigen blokkades en overtuigingen heen halen. Een kind is per slot van rekening niet zijn beperking en zijn gedachten. Door het maatschappelijke beeld van ‘gewone gedragingen’ worden kinderen wel vaak voorzien van een label en drukt het hen een bepaalde kant op. Vaak gaan ze ook handelen naar deze labels. Leidy leert de jonge kinderen om uit te gaan van hun eigen mentale kracht, in verbinding te staan met zichzelf en daarmee de verbinding te leggen dat ze zich zo sterk zijn als ze zelf geloven. En niets is minder waar. Dit alles begint in het brein, daar waar alle connecties in samenhang met hun lichaam wordt gemaakt. Wanneer zij door eigen ervaring op de Leidy methode durven vertrouwen, gaan ze hun trouwe viervoeter als hun echte vriend kunnen zien en nog belangrijker ook zo behandelen!
1
Wat vindt een hond fijn? Hoe krijg je zelfvertrouwen? Wat bedoelt je hond? Wat kun je beter niet doen? Hoe kan je je hond het beste sturen? Wat hebben jij en je beste vriend nodig om een fijne relatie te krijgen? Leidy kan ieder kind helpen al deze vragen te beantwoorden en de tools leren om dit in praktijk uit te voeren. Heb je dus een dochter of zoon die heel graag een fijne relatie met zijn hond wil, maar zijn er wat obstakels? Wil je je kind gewoon wat krachtiger en zekerder krijgen? Of, ben jij zelf dat kind die dit helemaal ziet zitten? Dan is deze coaching wat voor jou!
1
Jong geleerd is oud gedaan, dus waarom wachten?