Nieuws

HONDENCOACH ZUID-HOLLAND

Hondencoach-Zuid-Holland-

Google je hondencoach Zuid-holland, dan zal je bij mij gaan uitkomen. Ik heb een grote verandering doorgevoerd en in dit bericht vertel ik jullie daar graag meer over. In mijn voorgaande berichten heb ik hondeneigenaren bedankt die ervoor hebben gekozen om via de Leidy-methode in verbinding met hun hond te komen. Aan hen dank ik mijn succes en draagvlak voor mijn methode. Ook heb ik met iedereen gedeeld mijn plannen met betrekking tot een eigen locatie. Ik wil een zogeheten hondentrainingscentrum oprichten. Iedereen die geholpen wil worden kan ik daar verwelkomen en gestructureerde diensten (modules) aanbieden. Daarnaast zal deze nieuwe opzet nog meer voordelen hebben, waarover later meer zal volgen.

OPROEP WONING

Ik heb eerder dit jaar een oproep gedaan om (tegen beloning) mij de gouden tip te geven ten aanzien van een geschikte locatie, maar dit heeft tot op heden nog geen succes gehad. Mocht je dus nog een kavel of een woning weten, geef mij een berichtje. Ondertussen ben ik nog altijd op huizenjacht en ga ik door tot ik de geschikte locatie heb gevonden.

PRIVE SESSIES AAN HUIS

Mijn agenda zit inmiddels tot barstens toe vol en ik kan niet meer groeien, omdat de dag simpelweg niet meer uren heeft. Een groot deel van de dag gaat op aan reistijd. Voor een consult op afstand, bijvoorbeeld Limburg, België, Friesland, Drenthe of Groningen ben ik per sessie meer dan 4 uur reistijd kwijt. In deze tijd kan ik niet coachen, terwijl ik dit toch het liefste doe. Ik voel mij nog altijd vereerd dat mensen mij vanuit alle uithoeken van de Benelux specifiek mijn hulp willen. Ik wil niets liever dan in het contact met mijn klanten staan, maar het bijeenkomen vormt een last qua reistijd die eenzijdig aan mijn zijde is komen te liggen. Hierdoor is er een scheve verhouding ontstaan. Ik ben thans genoodzaakt om hierin verandering te brengen, omdat het niet meer haalbaar en efficiënt werken is.

HONDENCOACH ZUID-HOLLAND 

Mijn huidige vertrekpunt is Alphen aan de Rijn (Zuid-Holland). Vanuit Alphen ben ik naar iedere klant in de Benelux gereisd om hond en eigenaar te helpen. Vanaf 19 juni 2022 zal ik geen consulten meer geven op locaties die op meer dan 70 kilometer gelegen zijn van mijn vertrekpunt.

De groepsconsulten, puppycursussen en de privé balanssessies die niet bij de klant kunnen worden gegeven, ga ik geven in Utrecht (zomerlocatie) en in Stolwijk (winterlocatie). Ik kan dus niet meer op locaties geboekt worden die buiten het nieuwe werkgebied zijn gelegen. Voor de mensen die ik niet thuis zal kunnen bezoeken, is er wel nog de mogelijkheid om naar Stolwijk af te reizen waar ik ook privé balanssessies zal gaan geven. Het is in uitzonderingsgevallen (!) en tegen betaling van een reistijdvergoeding nog wel mogelijk om mij voor een privé balanssessies aan huis op uw locatie te laten komen. Indien je dit wil zal men via de mail vernemen wat dit zal gaan inhouden.

Wat ik wel zonder reistijdvergoeding kan bieden is een privé balanssessie op een locatie in en om de randstad Utrecht/Stolwijk of een latere eigen vaste locatie. Hier kan ik met de hondeneigenaar samenkomen om hard en gericht aan de slag te gaan. In zoverre verandert er voor de hondeneigenaar weinig, met dien verstande dat door deze keuze ik meer eigenaren op één dag kan coachen. Ik beperk mijn reisafstanden, maar als hondencoach in Zuid-holland kan ik alsnog veel hondeneigenaren helpen en bij uitzondering maak ik alsnog de afstanden die daarvoor nodig zijn.