Nieuws

HONDENCOACH GELDERLAND

Hondencoach-Zuid-Holland-

Google je hondencoach Gelderland dan kom je bij mij uit. Ik heb een grote verandering doorgevoerd en in dit bericht vertel ik jullie daar graag meer over. In mijn voorgaande berichten heb ik hondeneigenaren bedankt die ervoor hebben gekozen om via de Leidy-methode in verbinding met hun hond te komen. Aan hen dank ik mijn succes en draagvlak voor mijn methode. Ook heb ik met iedereen gedeeld mijn plannen met betrekking tot een eigen locatie. Deze is inmiddels gerealiseerd.

PRIVE SESSIES AAN HUIS

Mijn agenda zit inmiddels tot barstens toe vol en ik kan niet meer groeien, omdat de dag simpelweg niet meer uren heeft. Een groot deel van de dag gaat op aan reistijd. Voor een consult op afstand, bijvoorbeeld Limburg, België, Friesland, Zuid-holland ben ik per sessie meer dan 4 uur reistijd kwijt. In deze tijd kan ik niet coachen, terwijl ik dit toch het liefste doe. Ik voel mij nog altijd vereerd dat mensen mij vanuit alle uithoeken van de Benelux specifiek mijn hulp willen. Ik wil niets liever dan in het contact met mijn klanten staan, maar het bijeenkomen vormt een last qua reistijd die eenzijdig aan mijn zijde is komen te liggen. Hierdoor is er een scheve verhouding ontstaan. Ik ben thans genoodzaakt om hierin verandering te brengen, omdat het niet meer haalbaar en efficiënt werken is.

HONDENCOACH GELDERLAND

Mijn huidige vertrekpunt is Apeldoorn (Gelderland). Vanuit Alphen (waar ik voorheen woonde) ben ik naar iedere klant in de Benelux gereisd om hond en eigenaar te helpen. Vanaf 19 juni 2022 zal ik geen consulten meer geven op locaties die op meer dan 70 kilometer gelegen zijn van mijn vertrekpunt. Hondeneigenaren kunnen vanaf nu wanneer het geen spoed betreft richting Apeldoorn komen om hier te komen trainen. Als je mijn hulp echt nog hard nodig hebt aan huis, is het in uitzonderingsgevallen (!) en tegen betaling van een reistijdvergoeding nog wel mogelijk om mij voor een privé balanssessies aan huis op uw locatie te laten komen. Indien je dit wil zal men via de mail vernemen wat dit zal gaan inhouden.

Wat ik wel zonder reistijdvergoeding kan bieden is in de toekomst een privé balanssessie bijvoorbeeld op een locatie in en om Arnhem/Almelo of op een eigen locatie in Apeldoorn. Hier kan ik met de hondeneigenaar samenkomen om hard en gericht aan de slag te gaan. In zoverre verandert er voor de hondeneigenaar weinig, met dien verstande dat door deze keuze ik meer eigenaren op één dag kan coachen. Wel dient men zelf triggerhonden te regelen. Op deze wijze beperk ik mijn reisafstanden, maar als hondencoach in Gelderland kan ik alsnog veel hondeneigenaren helpen en bij uitzondering maak ik alsnog de afstanden die daarvoor nodig zijn.