Berichten, Nieuws

Hoe is het nu met

Balans sessie / Leidy Zijlstra / Lifecoachleidy

Leidy is een topper, het is nu 4 dagen geleden dat zij bij ons is geweest, omdat onze Jack extreem uithaalde en trok. Er zijn geen woorden voor hoe blij wij nu zijn!!

Vandaag liep ik met Jack langs 2 blaffende hondjes en gaf hij geen kick en geen blik! Ik liep daarna met een big smile door, wat was/ben ik trots op hem, maar ook op mezelf, dit is nog nooit gelukt zonder gedoe. Zelfs katten die we op straat tegen komen zijn geen trigger meer voor hem, hij kijkt ze even aan en loopt dan heel relaxed door. Gewoon met een halsband om.

Het trekken is ook helemaal voorbij!! Normaal had ik na een rondje aan de riem lopen last van mijn arm van het getrek. Nu doe ik nog een rondje extra, omdat het zo ontzettend gaaf is dat we echt als een team aan het lopen zijn.

In huis vonden wij Jack altijd al lief en relaxed, maar nu merken wij dat hij nog veel meer op zijn gemak is en heel tevreden en blij rond loopt!!

Ik had niet verwacht dat we zo snel verandering zouden krijgen, maar Leidy werkt echt op een onwijs lieve en fijne manier.

Vooraf was ik onwijs zenuwachtig, wat echt totaal niet nodig was! Zij heeft ons geleerd veel meer zelf vertrouwen te krijgen en samen te werken met Jack. Nu weet ik hoe ik in verschillende situatie’s het beste kan reageren.

Ik zou jullie allemaal Leidy aanraden, wat ik in mijn omgeving ook al aan verschillende mensen heb gedaan! We zijn nu 4 dagen verder na het consult van Leidy en er is al echt zoveel verandering gekomen. En dit in 90 minuten.. Tsja ik kon het zelf ook niet geloven als ik al die filmpjes en recensies las, maar het is echt waar!

heel veel liefs,

Auke, Roxan, Jack.

Geef een reactie