Berichten, Nieuws

HET OVERWINNEN VAN JE ANGSTEN

Lieve Leidy,

Het is nu al een goed jaar geleden dat je mij hebt gecoacht! Ik moet eerlijk bekennen dat onze wandelingen even op een laag pitje gestaan hebben.

Maar nu heb ik laatst mezelf echt overtroffen! We zijn na 2 jaar bij de dierenarts geweest…iets wat voor de meeste niks bijzonders is. Voor ons wel want daar ben ik het vertrouwen in de dierenarts en eigen hond verloren. Dit keer ging ik vol goede moed en een slap lijntje naar binnen! En waarom? Die toen nog kleine wollige dapper heeft er voor gezorgd dat we nu in verwachting zijn van (minimaal) 13 schattige puppy’s!

Daar waar ik altijd onzeker was en zivah geen mensen accepteerde hebben we een heel fijn consult gehad bij de dierenarts. We hebben haar zelfs met z’n drieën op de tafel getild zonder dat ze een kick gaf! Ik ben zooo ongelofelijk trots, dankjewel voor het vertrouwen in de mens en hond en zo ieder zich bewust te maken van het vertrouwen! ❤️

En mocht je in de buurt zijn en puppy’s willen kroelen, let me know! Ze worden verwacht tussen nu en 12 dagen ?.

Lieve groetjes,

Christel.

Geef een reactie