Nieuws

GROEPSCONSULTEN TIJDELIJK GEANNULEERD

Wijziging-groepsconsult-life-coach-leidy-kortingscode

Door de corona maatregelen was het de laatste 2 à 3 maanden jammer genoeg niet meer mogelijk om groepsconsulten te geven. Ik heb dit jaar zoveel hondeneigenaren tijdens deze groepsconsulten ontmoet en mogen helpen. Heel veel hebben hun eigen ervaring gedeeld, wat heeft gemaakt dan andere hondeneigenaren geïnspireerd raakte. Nu hoor ik je denken, maar je mag toch met 30 mensen in een ruimte verblijven? Dit klopt, maar opmerkelijk genoeg mag je buiten maar met 4 mensen zijn. Als het aan mij ligt doe ik het op mijn manier, maar ik wil geen regels overtreden met alle gevolgen van dien. Dit maakt dat ik mij hier natuurlijk aanhoud en creatief moet blijven.

KORTINGSCODE

Ik heb er daarom voor gekozen om een kortingscode te openen. De kortingscode heeft ervoor gezorgd dat ik alsnog veel hondeneigenaren heb kunnen coachen. Het is zeker in deze periode niet voor iedereen haalbaar om het volledige pakket te boeken. Het pakket dat ik twee keer bij je aan huis kom. De kortingscode lcl40 geeft je 40% korting op één privé balanssessie bij de hondeneigenaar aan huis. Als je gebruik maakt van deze kortingscode kom ik maar één keer aan huis en is er naderhand ook geen nazorg. Waarom niet? Als ik op afstand blijf begeleiden zonder dat ik zelf kan zien of het goed word toegepast, zal dit niet voordelig werken. Mijn methodiek is geen theorie werk, maar praktijk en maatwerk. Ik geef daarom liever ook niet zomaar tips. Ik moet er met heel mijn zijn bijzijn om mijn werk goed en zorgvuldig uit te kunnen voeren.

NAZORG

Ik heb er begin dit jaar voor gekozen om standaard twee keer aan huis te komen, omdat ik bemerkte dat mensen terugvielen na mijn komst. Mensen lieten de touwtjes vieren, hanteerde weer oude gedragingen en waren weer terug bij af. Dit wil ik absoluut niet en heeft mij doen beseffen dat ik langer aan de zijde van de gecoachte moet staan. Nieuw gedrag aanleren duurt zeker drie weken en in deze drie weken gaat men zelf hard aan de bak. Als het dan even niet goed gaat sta ik nog aan je zijde. Dit door middel van mailverkeer of een goed telefoongesprek. Ik kijk met je mee, vang je op waar nodig en deze extra steun zorgt ervoor de iedereen gemotiveerd blijft.

Degene die dit jaar twee sessies hebben gehad hebben dit als heel fijn en waardevol ervaren. Doordat ik de groei inderdaad terugzie en de feedback goed was, zullen deze pakketten niet veranderen. Sterker nog er zijn zelfs hondeneigenaren die mij 3 tot 5 keer laten komen, omdat ze een veel langer en intensiever traject met mij willen aangaan.

Is mijn komst van één keer dan wel voldoende? Ja, ik heb de eerste drie jaar van mijn bedrijf alleen maar eenmalige sessies gegeven. Totdat ik dus bemerkte dat dit niet voldoende was. Als je toch voor de 40% kortingscode wil gaan, dien je je er dus bewust van te zijn dat je naderhand echt zelfstandig door moet gaan.

Doordat de groepsconsulten voorlopig nog geen doorgang kunnen gaan vinden, heb ik besloten dat de 40% kortingscode lcl40, tot deze beperking is komen te vervallen, actief zal blijven. Heb je nog vragen? Mail mij dan gerust via info@lifecoachleidy.nl

Geef een reactie