Nieuws

GROEPSCONSULT MET JE HOND

Groepsconsult-met-je-hond-life-coach-leidy-

Vandaag heb ik samen met onze lieve ondeugende pup van 6 maanden (Zorro) meegedaan aan de groepsconsult bij Leidy in Zundert.

Onze pup is op straat gevonden op Bonaire samen met zijn mama en broertjes en zusjes. Gelukkig niet lang op straat geleefd en heeft mama ze nooit in de steek gelaten. Door dat onze pup rond de 4 maanden naar Nederland vloog heeft hij nog weinig mee gemaakt en weinig gezien. Hij is nog jong, maar je merkt dat hij toch dat kleine stukje opvoeden gemist heeft vanaf het begin af aan. Het is een schat van een dier, alleen lopen wij wel tegen het gedrag naar andere honden aan. Zodra wij een andere hond tegen kwamen valt hij uit, haren staan recht overeind en begint te blaffen en vooral flink te trekken.

MIJN REIS

Via via kwam ik bij Life coach Leidy Zijlstra uit vanaf het moment dat ik haar begon te volgen sprak ze mij onwijs aan. Niet het omkopen met snoepjes, maar leren naar je zelf te kijken. Wat is jouw gedrag en niet kijkend naar de hond en alleen maar om kopen (zoals vele trainingen die ik gevolgd hebt met andere honden waar dat wel gebeurt). Op het moment dat de sessie begon raakte iedere deelnemer mij, omdat wij als mens eigenlijk allemaal het zelfde zijn. Iedereen heeft zijn onzekerheid en punten waar die genen tegen aanloopt. Waar dus alle honden stuk voor stuk op reageerde.

Leidy gaf mijn het vertrouwen en zorgde er voor dat ik weer met mijn beide benen op de grond kwam te staan! En dat merkte ik gelijk toen wij buiten aan de slag gingen, wat een verandering vol vertrouwen nam ik elke hond in mijn handen en liep zo weg. Hoewel Zorro het allemaal erg indrukwekkend vond deed hij het fantastisch met mijn als begeleider er naast.

HOE LEIDY COACHT

Leidy was onwijs lief, maar ook erg sterk, gaat geen uitdaging uit de weg en geeft iedereen de begeleiding die ze nodig hebben. Ze geeft je de tijd om te leren en te corrigeren op een rustige manier. Door deze sessie durf ik er te zijn en ga ik elke uitdaging aan. Ik ga geen een hond meer uit de weg schouders naar achteren ademhaling op controle en lopen maar… Wij zijn er nog niet, maar ik weet zeker dat ik door deze ochtend bewuster ben met mijn gedrag en onzekerheid. En voor mijn gevoel kan ik nu heel de wereld aan!!! (hopelijk de aankomende weken ook)

Bedankt voor alles het was onwijs leerzaam een groepsconsult met je hond.

Wie weet tot ooit:)

Liefs Wendy

En een pootje van Zorro

* Wil je ook in verbinding komen met je hond en graag een deelnemen aan een groepsconsult met je hond? Meld je dan aan. Wil je toch intensievere begeleiding? Dan sluit een privé balanssessie bij jouw behoefte aan.

Geef een reactie