Berichten, Nieuws

Fotoshoot hardlopen

Hardlopen / Lifecoachleidy

Vroeger deed ik fanatiek modellenwerk, momenteel doe ik dat wat minder. Ik krijg nog steeds casting aanvragen voor TV commercials en commerciële publicatie fotografie. De leukste opdracht vond ik toen ik op de Kruidvat stond. Ik was één van de eerste getinte krullenbollen die op de cover stond. Momenteel zit al mijn tijd in mijn bedrijf en mijn roedel.

Wanneer ik vrij ben, omring ik mij altijd met dieren en mijn pareltjes (vriendinnen.) Ik heb al 2 interviews gehad voor het online magazine Pro Run. Hier vertelde ik hoe ik van een heftige sportverslaving (in combi met mijn anorexia) naar een stabiele sport vibe ben gegaan. Recent ben ik door hun benaderd en heb ik deze maand een fotoshoot met hen, waarin ik de nieuwe sport zomer merkkleding mag tonen en wordt ik weer geïnterviewd. Dus dat zullen dan geen foto’s met mijn kanjers zijn, maar ik ben wel dankbaar voor hun aandeel, want door hun ben ik verantwoord gaan leren hardlopen.

Zo hebben Rayo en ik gisteren op de quality time dag heerlijk 7km hardgelopen. En dat was alweer 10 dagen terug. Niet omdat ik druk met werken was, maar ik had gewoon geen zin. Ik sport alleen nog maar wanneer ik zin heb en ik hoef dat niet meer geforceerd te maken. Ik ben blij dat ik dat niet meer MOET van de stem in mijn hoofd en dat ik mentaal en fysiek weer in balans ben. Vroeger werd ik nog weleens gepest op mijn sixpack. Nu raakt dat mij niet meer, dit is mijn postuur en die accepteer ik! Dat is wat telt!

Ook zou ik vroeger nooit een foto als deze plaatsen. Ik woog toen 25kg lichter en schaamde mij kapot, want ik was dik, maar nu. Nu ben ik trots op mijn lichaam die maakt dat ik ALLES weer kan doen. Ben ik lief voor mijn lichaam. Gezond eten doe ik al heel mijn leven, maar ik eet niet meer met tegenzin en wordt zelfs chagrijnig als ik niet bijtijds mijn eten kan innemen. En ik en chagrijnig komt echt nooit voor. Maar ik weet nu heel goed dat mijn geest absoluut voeding nodig heeft, gezien mijn werk en actieve leven. Ik dien mentaal en fysiek echt in balans te zijn en dat is altijd een mega goede gedachte om in acht te nemen en uit te voeren! Daar waar ik vroeger 100% was afgekeurd (9 jaar anorexia) en de stempel ”chronische anorexia” had gekregen sta ik nu 100% in het leven met stempel ”Leidy geniet weer van het leven.”

Wanneer jij je herkent, in het jezelf niet accepteren van jezelf, neem dan van mij aan; ”Wanneer jij je lichaam geeft wat het nodig heeft, zal jij krijgen wat jij nodig hebt.

Liefs,

Leidy

Geef een reactie