Meeloopdag Lifecoach Leidy

Een meeloopdag met Leidy, wat kun je verwachten? Wanneer je interesse hebt om een dag met Leidy mee te lopen in praktijk, ga je in de schoenen van Leidy staan en leert ze je de Leidy-methode. Deze zal je direct toepassen bij de geselecteerde hondeneigenaren en honden aan huis. Op deze meeloopdag komen er verschillende dingen aan bod. Hieronder een impressie van hoe de dag er globaal uit zal komen te zien.

Voorbereidende kennismaking met coaching technieken en energiewerk

Je krijgt één of twee dagen voordat dat meeloopdag van start gaat een Skypesessie met Leidy of als je liever Leidy aan huis wilt hebben, komt ze bij je aan huis. Deze sessie duurt om en na bij 1,5 uur. Leidy zal je bij de hand nemen en trainen op jouw persoonlijke vaardigheden en op wat je nodig hebt om anderen te kunnen coachen.

Dit is een zeer waardevol, omdat je op deze manier al een essentieel element van de Leidy-methode eigen gaat maken. Persoonlijk bewustzijn, psychologische proceswaarneming en toepassing. Tijdens de consulten krijg je als trainer te maken met heel veel verschillende mensen. Onzekerheid, gevoeligheid, mensen met trauma’s, agressie, autisme of een fysieke uitdaging. Zowel alleen, als in combinatie met hun hond. Alles kan voorbijkomen. Het is dus van groot belang dat je leert hiermee om te gaan. Leidy is ervaringsdeskundige op het gebied van de ‘inside-out strategie’. Zij leert je hoe je de verbinding met je innerlijke kracht kunt maken en daarna in kunt zetten om te verbinden met een ander. Zowel met mensen als met honden.

Zo gaat dat in zijn werk in de praktijk!

De praktijkvloer op

Nadat je de theorie tot je hebt genomen, ga je dit uiteraard ook in praktijk toepassen. Je gaat tijdens de meeloopdag twee privé balanssessies bijwonen en nog mooier, je gaat ze zelf geven. Van de twee privé balanssessies zal je één gezin of hondeneigenaar een persoonlijke coachingsessie geven. Deze persoonlijke coachingssessies geeft Leidy veelal aan de hondeneigenaren die zich met spoed melden bij haar en waar de nood hoog is. Leidy gaat met deze mensen vaak een langer traject aan en daarom is het belangrijk dat ze nog meer over de eigenaar weet. De andere sessie geef je dit niet, want ook zonder deze informatie moet Leidy de eigenaar spiegelen en coachen. De twee sessies gaan niet op dezelfde dag plaatsvinden, dit gezien het heel intensief is en Leidy wil dat je de tijd krijgt alles te verwerken, in je op te nemen en te integreren. Hierdoor kan je je groei de volgende sessie (die binnen 1 a 3 weken plaats zal gaan vinden) gaan terugzien.

Wat je precies tijdens deze sessies kunt verwachten? Ja…. dat weet je natuurlijk nooit. Je zult dus echt in het diepe moeten springen. Op consultdagen moet je ook anticiperen op dat wat er in het moment gebeurt, dus tot in de details voorbereiden kan niet. Je intuïtie en energie zijn de bronnen waarmee je zult moeten gaan werken. De Leidy-methode zul je dus eigen moeten maken en toe kunnen gaan passen. Leidy zal je hierin begeleiden, zodat je niet vanuit je hoofd gaat werken!

De evaluatie

Ter afsluiting van de meeloopdag zal een evaluatie plaatsvinden en krijg je feedback van de mensen die je hebt gecoacht. Tijdens het praktijkvloer gedeelte zullen er videobeelden worden gemaakt, deze gaat Leidy voordat de volgende sessie plaats zal vinden bekijken. Op basis van de beelden zal Leidy een verslag schrijven met daarin jouw leerpunten en aandachtspunten. Hierdoor weet je waar je de tweede sessies extra op kunt gaan letten.

De deelnemers van het praktijkgedeelte zijn speciaal door Leidy geselecteerd. De mensen waarbij je dus aan huis komt weten dat je in training bent bij haar. Er is dus begrip voor je leerproces, wat een stukje vertrouwen en veiligheid met zich meebrengt. Uiteraard neemt dat niet weg dat je in het diepe zult moeten springen en de hondeneigenaren natuurlijk ook wat uitdagingen voor je in petto hebben. Gepland en niet gepland, we werken tenslotte ook met dieren.

Kortom, een traject vol lering, praktijkvoering en plezier. Een dag waar je absoluut wijzer en vaardiger van zult worden. Je krijgt aan het einde van het traject natuurlijk een certificaat van deelname. Waarin je kunt aantonen dat je het proces tot een hoger zelfbewustzijn bent aangegaan. Hetgeen nodig is om goed te kunnen werken met honden en eigenaren.

Investering = €1.650 (individuele begeleiding)